Reisservice

Wilt u zelf afreizen naar China om een beurs of een producent te bezoeken? Dan kunt u hieronder lezen hoe wij u kunnen helpen bij het plannen van uw reis.

  • Bespaar de tijd en het geld dat nodig is om de juiste leveranciers in China te zoeken nog voordat u vertrekt. Wij doen het voor u, zodat u precies weet welke leveranciers u moet bezoeken tijdens uw reis.
  • Moet u zich over elk detail van de reis zorgen maken? Visa, vluchten, accommodatie, uitnodigingen voor beurzen, vervoer binnen het land, enz. Wij verzorgen voor u.
  • Als u tijdens uw verblijf in China leveranciers wilt bezoeken, kunnen wij u helpen met het organiseren van ontmoetingen met leveranciers, bedrijfsbezoeken en bezoeken aan hun stand op beurzen.
  • Als u of de andere partij geen Engels spreekt, kunnen we voor u een tolk regelen die Engels en Chinees spreekt. Deze tolk vertaalt alles voor de tijd dat u hem geboekt heeft. Als u in uw eentje iets wilt ondernemen, dan maken we graag documenten met informatie, bijvoorbeeld hoe van de luchthaven naar hotel of winkelcentra te komen.
  • Als u hulp nodig heeft tijdens onderhandelingen met leveranciers, omdat u niet over de nodige ervaring en kennis beschikt om effectief te kunnen onderhandelen, kunnen wij u voorzien van een ervaren en betrouwbare metgezel. Deze zal ervoor zorgen dat u de beste prijzen en voorwaarden van uw leveranciers te krijgt. Wanneer u een bestelling plaatst tijdens uw reis, kunnen we deze voor u afwikkelen met de leverancier.