Monsters Aanvragen

Voordat u over gaat op importeren is het van belang te weten of de producent wel in staat is uw product te maken. Afhankelijk van de complexiteit van uw producten en hoe precies ze moeten voldoen aan de specificaties, kan deze fase in het proces van importeren uit China het langste duren. Echter, het kan ook de fase zijn die het meeste loont, wanneer deze correct is voltooid, omdat het een duidelijk beeld schets van wat u kunt verwachten van een producent.

Ons doel is dat u volledig tevreden bent met de monsters die u krijgt. Wij maken het vinden van de juiste monsters eenvoudig voor u en zorgen dat u de monsters krijgt van de door u gekozen geprefereerde leveranciers. Wij organiseren het transport van de monsters naar u, zodat u de beste leveranciers kunt selecteren.

In de meeste gevallen verzamelen we de monsters van verschillende fabrikanten centraal in China en sturen ze in een enkele zending om te besparen op de transportkosten.

Door er voor te zorgen dat de monsters al vanaf het begin van het import proces juist zijn heeft u de beste kans om uw producten met succes te importeren.