Kwaliteitscontrole

kwaliteitscontrole

Om ervoor te zorgen dat uw invoer uit China een succes is in alle opzichten, voeren wij voor u kwaliteitsinspecties uit ter plaatse. Dit kan gebeuren op elk moment tijdens het productieproces. De twee meest voorkomende inspecties zijn:

  • Kwaliteitscontrole in de eerste productiefase

Na een bepaald deel van uw bestelling geproduceerd is (meestal 25 – 30%) kunnen we de fabrikant bezoeken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de producten aan uw behoeften voldoet. Deze controles kunnen mogelijke defecten of problemen vroeg identificeren waardoor ze nog opgelost kunnen worden. Dit bespaart tijd en geld voor de rest van de productie in geval veranderingen nodig zijn en voorkomt dat de goederen moeten worden verzonden.

  • Kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten

Nadat uw bestelling compleet is, zullen we een definitieve inspectie van de producten uitvoeren. We zorgen ervoor dat de gehele productie van dezelfde kwaliteit heeft en dat de daadwerkelijk bestelde hoeveelheden worden geleverd.

Na twee kwaliteitscontroles ontvangt u een verslag van onze bevindingen, foto’s en, indien nodig of gewenst, een aanbeveling.

Het is uiterst belangrijk dat deze kwaliteitcontroles worden uitgevoerd bij uw leverancier in China, zodat u zeker krijgt wat u besteld heeft. Voordat u het restbedrag overmaakt en de producten laat verschepen, moet u er zeker van zijn dat ze echt van de kwaliteit die u wilt hebben. Tijdige controle bespaart u beslist veel tijd en geld.