onformiteit en Certificatie

Conformiteit en Certificatie

Er zijn nauwelijks producten waarvoor geen wetten of normen gelden. TÜV / GS, CE, RoHS, VDE, DIN, EN, ISO, etc. zijn slechts een paar voorbeelden uit de hele serie.

Voordat producten in Europa op de markt kunnen worden gebracht, moet vaak schriftelijk bewijs worden geleverd dat ze echt aan de wettelijke eisen voldoen.

Zelfs als bepaalde tests en certificaten niet verplicht zijn, kan het raadzaam zijn om deze uit te laten voeren. Een voorbeeld is het GS (gekeurde veiligheid). Hiermee geeft u aan dat uw producten niet alleen aan de eisen van de duitse ProdSG en verwante wetgeving voldoen, maar ook dat het product echt is getest. Uw klanten weten dan zeker dat ze producten van goede kwaliteit kopen en u heeft een concurrentievoordeel ten opzichte van uw concurrenten die geen GS zegel hebben.

Wij verzorgen lokaal alle noodzakelijke of geschikte tests in erkende laboratoria en instellingen in China. Als een product niet slaagt voor een test, zullen wij contact opnemen met de fabrikant over problemen en eventueel noodzakelijke veranderingen laten doorvoeren om alsnog aan de wettelijke vereisten te voldoen om de nodige certificaten te verkrijgen.