Onze Service

Als u de tijd of kennis ontbreekt, maar toch wilt importeren uit China, kunnen wij u met behulp van onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers ondersteunen.

Wij verzorgen het gehele proces van het zoeken van leveranciers tot levering aan uw magazijn of wij kunnen u helpen in een of meer van de onderstaande onderwerpen. Neem contactmet ons op voor meer informatie.

Producten zoeken

U zoekt een bepaald product, maar u heeft geen tijd om honderden verschillende Chinese leveranciers te vergelijken? Wij nemen het tijdrovende werk uit uw handen en vragen offertes voor u aan bij de beste leveranciers.

Meer informatie »

Leveranciers zoeken

Heeft u een product en zoekt u een geschikte producent om het te maken? Wij zoeken een geschikte partner voor u in China die betrouwbaar, goed en goedkoop is.

Meer informatie »

Kwaliteitscontrole

Om er zeker van te zijn dat wat u bestelt ook daadwerkelijk is wat u verwacht, is het belangrijk de kwaliteit te controleren. Onze lokale medewerkers kunnen voor u zowel het productie proces als het gereed product controleren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie »

Conformiteit en certificatie

De specificaties en eisen zijn voor veel producten wettelijk voorschreven. Wij regelen voor u de tests en certificaten die u nodig heeft om uit China te importeren.

Meer informatie »

Monsters aanvragen

Als u van verschillende producenten monsters wilt aanvragen, dan kan dit een dure aangelegenheid worden. Wij zorgen ervoor dat de specificaties correct gecommuniceerd worden en dat alle monsters gezamenlijk naar u verzonden worden.

Meer informatie »

Opdrachtcontrole en communicatie

Wilt u verwarring en onregelmatigheden voorkomen bij het plaatsen van uw order in China? Wij wikkelen lokaal het gehele proces voor u af, zodat u zeker krijgt wat u besteld heeft.

Meer informatie »

Productontwerp

U heeft een idee, maar u heeft niet de kennis om dit om te zetten in een produceerbaar product? Wij werken samen met ervaren ontwerpers die u hierbij kunnen helpen.

Meer informatie »

Logistiek en douane

Wanneer eindelijke de producten klaar zijn om verscheept te worden, dan moeten ze nog geimporteerd worden. Wij kunnen het gehele logistieke proces van haven tot magazijn voor u afhandelen.

Meer informatie »

Due Diligence

Des te meer informatie u heeft over een handelspartner, des te meer zekerheid heeft u dat het ook de juiste partner voor u is.

Meer informatie »

Reisservice

Wilt u leveranciers of beurzen bezoeken? Wij kunnen alle nodige documenten voor u aanvragen, hotels zoeken en een lokale tolk regelen tegen een gunstig tarief.

Meer informatie »

Noodgevallen

Heeft u een opdracht geplaatst, maar u hoort niets meer van de producent? Of heeft u een geschil over een levering? Onze lokale medewerkers helpen u met het oplossen van uw problemen.

Meer informatie »