No Cure No Pay

U stuurt ons een aanvraag met daarin het product dat u zoekt en alle relevante details zoals prijs, levertijd en eventueel benodigde certificaten. Wij controleren of de ontvangen informatie volledig genoeg is en indien nodig vragen wij u om meer gegevens. Aanvragen van particulieren of voor plagiaten worden niet door ons behandeld.

Wij zoeken bij uw aanvraag geschikte leveranciers die voldoen aan uw eisen en laten hen offertes opstellen. De beste offertes sturen wij vervolgens geanonimiseerd aan u door.  Hierbij maken we gebruik van verschillende (lokale) databanken en netwerken om er zeker van te zijn dat wij een volledige en secure zoektocht voor u uitvoeren. De offertes die u ontvangt zijn identiek aan degene die wij van potentiële leveranciers ontvangen.

Als u ervoor kiest om op basis van deze anonieme offertes een zakelijke relatie aan te gaan met een van de leveranciers die wij voor u gevonden hebben, krijgt u van ons een vrijblijvende offerte voor het verder afhandelen van uw aanvraag. Deze offerte bevat ons honorarium voor het succesvol vinden van een leverancier. De hoogte van de offerte hangt af van de moeilijkheidsgraad en tijdsduur van de zoektocht. Als u de offerte accepteert krijgt u van ons alle relevante informatie over de fabrikant en een kopie van zijn oorspronkelijke aanbod. Hierna kunt u, indien gewenst, alle verdere transacties rechtstreeks met de leveranciers zelf afhandelen.

Wij kunnen u ook begeleiden bij het plaatsen van orders, het controleren van de levering en verzending naar de bestemming. De kosten zijn afhankelijk van gewenste aanvullende diensten, zoals plaatselijke kwaliteitscontrole, laboratoriumonderzoek, certificering, etc. Voor een overzicht van onze diensten, klik hier.

Aanvullende diensten worden uitsluitend op aanvraag uitgevoerd. De kosten voor aanvullende diensten worden gebaseerd op arbeidstijd en bijkomende kosten en zijn onafhankelijk van de orderwaarde.